محل تبلیغات شما

جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر

ریاست محترم جمهوری

موفقیت جنابعالیرا در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران تبریک عرض نموده و ازخداوند متعال برای آن جناب توفیقات روزافزون خواستاریم. در این انتخابات حضور فعالملت ایران همانند گذشته نشان داد که آنها نسبت به اداره امور کشور حساس و احساسمسوولیت می کنند.

جناب آقای دکتر! کسب بیشترین رأی در میان نامزدهای ریاست جمهوری، بیانگر عهده‌داری مسؤولیتسنگین حضرتعالی در خدمت‌ به ملت بزرگ ایران است. مسؤولیتی که در بخش‌های مهم همچونبخش اقتصادی دو چندان احساس می‌شود. چرا که بر اساس گزار‌ش‌های آماری در کشور،عملکرد دولت شما در دوره چهار ساله اول در بخش اقتصادی موفق نبوده و رکود اقتصادیو بیکاری جوانان دلیلی بر این مدعاست. به همین دلیل از یک سو مسؤولیت شما در قبالاین ملت فهیم و قدرشناس به مراتب بیش از دوره قبل خواهد بود و از سوی دیگر،مطالبات و انتظارات ملت نیز از شما به علت داشتن تجربه چهار سال اول بیش از دورهقبل است.

البته این مسائلدر کوتاه مدت و به اصطلاح یک‌شبه بوجود نیامده که یک‌شبه هم حل شود، بلکه اینمشکلات نتیجه کم‌کاری‌های داخلی من جمله کم کاری های دولت‌های قبل حتی دولت دورهاول شما، و نیز فشارهای خارجی و تحریم هایی است که از جانب دشمنان تحمیل شده است. بدیهیاست راهکارهایی نیز در این زمینه برای حل مسائل گوناگون که گریبانگیر ملت ایراناست در ابعاد مختلف قابل ارائه است. از اینرو، پیشنهادات زیر که حاصل تجربیات عملیو کاربردی در عرصه میدانی بوده است، به محضرتان ارائه می شود:

1-    بهره‌گیری از جوانان متعهد، متفکر، خلاق، ایده‌پرداز ودارای سلامت اخلاقی در قالب اتاق‌های فکر برای تحقق اهداف بلندمدت در سطح جامعه ومشارکت فعالانه چنین افرادی در حل مسائل کشور ضرورت دارد.

2-    استفاده از مشاورین متخصص و متعهد در سطوح مختلف وزارت‌خانه‌هاو استفاده از نظرات کارشناسی آنان در جهت رشد و ارتقای کمی و کیفی فرایندهای اداریاین وزارتخانه ها در جهت رسیدن به نقطه مطلوب لازم است.

3-    اتکاء به ظرفیت ها و پتانسیل های داخلی کشور که بلاشک درابعاد مختلف موجبات استقلال کشور را فراهم خواهد آورد.

4-    منابع طبیعی یک کشور از سرمایه‌های مهم آن کشور محسوب می‌شودو باید در حفظ و حراست و در برداشت از این منابع نهایت دقت و کارشناسی را با بهرهگیری از فناوری های نوین و به روز دنیا در نظر گرفت. زیرا تمام این منابع متعلق بهنسل حاضر نیست و نسل های آینده نیز حق استفاده از این منابع را دارند. در دهه‌هایاخیر به علت رشد جمعیت و برداشت های بی‌رویه، فشارهای قابل توجهی به منابع طبیعیکشور ما بخصوص آبهای زیرزمینی وارد شده که اگر مسوولین ذی ربط راهکاری در اینزمینه ارائه ندهند، بحران بزرگی را پیش رو خواهیم داشت.

5-    یکی از ضعف‌های عمده اقتصاد کشور کمبود سرمایه‌گذاری دربخش تولید می‌باشد. این مسئله منجر به ایجاد شکاف و فاصله گرفتن بخش تولید دراستفاده از دانش و تکنولوژی روز دنیا شده است. در نتیجه کالاهای تولیدی داخل ازنظر کیفیت و قیمت تمام شده توان رقابت با کالاهای مشابه خارجی در عرصه بازارهایبین‌المللی و حتی بازارهای داخلی را ندارد. این امر تا به امروز منجر به واردات بیرویه کالاها شده و نه تنها به تولید داخل ضربه وارد کرده بلکه باعث افزایش وابستگیشده است. اساساً تولید حاصل فرایندهای پیچیده ای است که این مسئله در کشور ما با موانعبسیار زیادی مواجه است. به همین دلیل وظیفه هر دولتی کمک به رفع این موانع میباشد.

6-    دولت‌ها با اتخاذ ت‌های صحیح و با استفاده از پشتیبانیو حمایت بانک ها می‌توانند نقدینگی را به بخش تولید تزریق نمایند و با این ساز وکار باعث پویایی این بخش مهم شوند. به دلیل اینکه تا کنون در کشور ما ضعف هایزیادی در بسترسازی‌های لازم برای تولید و خدمات وابسته به آن ایجاد شده، سهم اعظمیاز نقدینگی کشور به بخش دلالی و واسطه گری نفوذ کرده است. خرید و فروش زمین،معاملات کاذب در بخش مسکن، افت و خیزهای حبابی در قیمت واقعی طلا و ارز از مصادیقروشن آن می باشد که نقش زیادی در تورم دارد. متأسفانه یکی از عوامل رکود در کشور،عملکرد بد بانکهاست که با تخصیص سود سپرده بسیار بالا باعث اختلال در سیستم هایمالی کشور شده و فضای اقتصادی را دچار بحران مالی کرده است. در واقع شکاف بین سودبانکی و تورم این بحران مالی را تشدید می کند. لذا باید میزان و درصد سود بانکیتعدیل شود تا گردش پولی در کشور به جریان بیافتد.

7-    یکی از عوامل عدم رشد و توسعه کشور، فساد اداری در سازمان‌هاو دستگاه‌های دولتی است. تاکنون این مسئله در ابعاد گوناگون آسیب های جبرانناپذیری را به کشور وارد کرده و منجر به تضعیف بنیان و ساختارهای آن شده است. 

بنابر آنچه بیان شد، دولت باید علاوه بر نظارتدقیق بر امور اداری، نسبت به ترویج اخلاق و فرهنگ‌ صحیح تلاش کند. همچنین در زمینهبرخورد با افراد متخلف نیز به دور از مسائل حاشیه ای و جناح‌بندی،  اقدام عملی صورت گیرد. بدین ترتیب که در وهلهاول باید آنها را به دستگاه قضایی معرفی نموده و در مرحله بعد از اشتغال آنان درسازمان‌های دولتی دیگر به صورت مادام العمر ممانعت شود.

در پایان انتظاردارد ریاست محترم جمهور با وزرای فعال و دلسوز بتواند با درایت و به دور از مسائلحاشیه‌ای و جناحی نسبت به مشکلات و مسائل مذکور احساس مسوولیت نموده و راهکارهای عملیبرای رسیدن به نقطه مطلوب در جهت توسعه و پیشرفت کشور ارائه دهد.  

 

به امید آن روز

سخنی با نمایندگان مجلس یازدهم

آموزه محرم و حق الناس

بحران آب و راهکارها و توصیه ها

کشور ,های ,بخش ,    ,مسائل ,تولید ,استفاده از ,شده است ,در جهت ,را به ,در بخش ,ریاست محترم جمهوری

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شیمی و بیولوژی gamulkisop مهدویت، نقد شیخیه و بهائیت کتابخانه عمومی ولی عصر (عج) اصفهان وبلاگ عفاف و حجاب کلام اخر PERSIAN 911 * یه آبان ماهی معمولی * مجسمه سازان فرزام,تولید مجسمه فایبرگلاس , مجسمه پلی استر , مجسمه رزین provqueperdia